Koop echte IG volgers

De wereld van Instagram is erg dynamisch momenteel. Als bedrijf is het bijna een vereiste om hierin mee te gaan. Je bent niet meer ‘hot’ als bedrijf wanneer je achterblijft en geen Instagram hebt. Daarnaast moet je je onderscheiden van anderen met een opvallende en originele feed.

Eerder was het onderhouden van de Social Media kanalen binnen een bedrijf een bijzaak of een onderdeel van je functie. Nu is het een aparte functie op zich. Deze medewerker is aangesteld om zich volledig 100% te richten op het Social Media beheer. Vaak duiden ze dit binnen een bedrijf aan als marketeer of online marketing medewerker.

Social Media is belangrijk

Waarom deze omslag? Social Media is geen bijzaak maar een hoofdtaak op zich. Om daadwerkelijke resultaten te krijgen moet je veel tijd energie steken in de Social Media kanalen. Voorheen verloor je hierdoor tijd voor andere werkzaamheden. Wanneer je iemand hier fulltime op zet wordt dat voorkomen. Social Media zet je in om andere meer klanten te werven en je bekendheid te vergroten als merk. Dat zijn niet de enige redenen maar wel belangrijke redenen.

Het vergroten van je bereik

Meer klanten werven, hoe doen we dat? En hoe krijgen we meer aanzien en naamsbekendheid als bedrijf? Laat je bereik groeien op je Instagram pagina. Meer interactie in de vorm van likes, reacties en volgers. Dit is niet 1,2,3 gedaan, nee hier gaat heel wat tijd in zitten. Je wilt een bepaald resultaat bereiken en binnen Instagram heeft dat tijd nodig als je dit allemaal zelf wilt doen. Een andere mogelijkheid is om deze tijd uit te besteden. Dat scheelt jou een hoop werk en daarmee boek je ook nog eens sneller resultaat. DE manier om dat te bewerkstelligen is het kopen van Instagram volgers.

Wat voor ondernemer ben jij?

Je moet je onderscheiden in de Instagram wereld om een verschil te maken. Met een groeispurt in Instagram volgers zul jij zeker een verschil maken. Jij wordt beter gevonden in de zoekresultaten met een groei in je volgers aantallen. Denk je door het kopen van Instagram volgers klaar te zijn? Helaas, je kunt toch zelf ook aan de bak moeten. Het regelmatig plaatsen van nieuwe content en reageren op je volgers. Heb je net een mooi resultaat geboekt? Deel dat zeker met je volgers! Doordat jij een mooi volgersaantal hebt, trekt die ook nieuwe volgers aan, want tjah waarom zouden ze zo’n groot account nie volgen? Door jouw grote aantal oog jij interessant. Een link toevoegen naar je website/webshop in je bio van je profiel is zeer raadzaam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *