Build your own website

Het kan zijn dat je na je studie een innovatief idee heb bedacht en je een eigen bedrijf bent gestart, stel je hebt je eigen reclamebureau. Wat zeker van pas gaat komen is het gebruik maken van een eigen website. Iedereen maakt tegenwoordig gebruik van het internet om dingen op te zoeken. Over het algemeen wordt je goed gevonden via de zoekmachine en dan zou het zonde zijn als je niet in het bezit bent van een website. Daarbij moet de website goed in elkaar zitten en om dat te bereiken zijn hier een paar tips.

Het makkelijkste en meestal ook het handigste om mee te beginnen is om een website te kopen bij bijvoorbeeld WordPress. Als je dit weet te regelen heb je een goeie start en is er al een hoop lastig werk achter de rug. Laten we zeggen dat het technische aspect al afgerond is. Nu kan je een template of terwijl een opmaak uitzoeken die goed bij jouw huisstijl past en daarna zal je de website verder gaan invullen.

Wat fijn werkt voor klanten is dat je website er overzichtelijk en aantrekkelijk uitziet. Zorg ervoor dat je er structuur in je website zit en dat je bepaalde dingen onderscheid. Maak gebruik van duidelijke kopjes en een logische inhoud met nuttige informatie. Dit helpt natuurlijk alleen maar voor jezelf, zodat je hoger rankt bij Google. Anders kan je ook diverse voorbeelden vinden als je even vast loopt. Kijk maar op: wordpress website laten maken Amsterdam.

Wat zeker niet onmisbaar is, is het hebben van een contactpagina. Je klanten of bezoekers moet ten alle tijden contact met je kunnen opnemen, dat is ook logisch anders is je website er voor niks. Daarbuiten vindt Google het ook prettig als je een contactpagina hebt. Deze genoemde dingen bij elkaar zorgen ervoor dat het een echte website wordt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *