Zo kan je geld besparen tijdens het kopen van jouw nieuwe telefoon

Ben jij opzoek naar een nieuwe mobiele telefoon of heb je er al een op het oog? Tegenwoordig zijn mobiele telefoons erg prijzig, zo kan bijvoorbeeld een Apple of een Samsung telefoon al zo’n 700 à 800 euro kosten. Iets dat de meeste mensen niet direct kunnen aanschaffen. Daarom geven wij in dit artikel tips hoe jij zo goedkoop mogelijk jouw telefoon kan regelen.

Sale

De meest voor de hand liggende tip in dit artikel is te letten op sale. Zo kan je in de gaten houden wanneer jouw telefoon in de aanbieding is. Vaak bieden zij bijvoorbeeld een telefoon die net een oudere versie van de nieuwste is voor een iets lagere prijs aan. Als er een sale gaande is, is het belangrijk niet direct er op in te happen maar nog even af te wachten. Zo kan de sale namelijk nog verder oplopen en kan jij nog goedkoper je telefoon scoren.

E-kortingscodes

Een andere tip is om online te zoeken naar kortingscodes van grote concerns zoals Mediamarkt of Coolbue. Een kortingscode Coolblue kan bijvoorbeeld een x procent aan korting geven op jouw volgende aankoop of bijvoorbeeld op bepaalde producten of merken van telefoons. Dus als je al een telefoon wilt kopen kan je hiermee nog eens extra geld besparen. Kijk bijvoorbeeld op E-kortingscode.nl. Deze website speurt namelijk naar de kortingscodes die de website aanbiedt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *