Verschillende soorten telefoonhoesjes

Veel mensen kunnen niet meer zonder hun smartphone. De telefoon is voor veel mensen het eerste wat ze checken als ze ‘s ochtends wakker worden en het laatste dat ze zien als ze ‘s avonds naar bed gaan. Wil je de nieuwste telefoon hebben? Dan moet je er bovendien een hoop geld voor neerleggen. Belangrijk dus om goed met je telefoon om te gaan. Als je je telefoon goed wil beschermen, mag een telefoonhoesje dan ook niet ontbreken. In dit artikel vertel ik je meer over de verschillende soorten telefoonhoesjes waarvoor je kunt kiezen.

De backcover

De zogenaamde backcover is één van de meest populaire soorten telefoonhoesjes, zeker onder jongeren. Dit type hoesje beschermt – zoals de naam al suggereert – de achterkant van de telefoon en in de meeste gevallen ook de zijkanten. Het scherm van de telefoon wordt door dit hoesje niet beschermt. Dit type telefoonhoesje is verkrijgbaar in verschillende kleuren, stijlen en materialen. Wat dacht je van dit iPhone Plus hoesje of deze trendy hoesjes voor Huawei?

Bookcase

Net als de backcover, is ook de zogenaamde bookcase erg populair. Dit is het type telefoonhoesje dat je openslaat als een boek. De bookcase bedekt de hele telefoon en veel modellen hebben handige extra’s, zoals vakjes om pasjes in op te bergen. Zo heb je geen portemonnee nodig!

Flipcase

De flipcase heeft veel weg van de bookcase. Het grote verschil is dat je de flipcase naar beneden toe openklapt. De flipcase beschermd zowel de voorkant, de achterkant als de zijkanten van de telefoon en is daarmee een veilige optie. Wel beschouwen sommige mensen de flipcase als onhandig, omdat het klepje van de flipcase in de weg kan zitten.

Naast de backcover, de bookcase en de flipcase bestaan er nog andere soorten telefoonhoesjes die minder gebruikelijk zijn, zoals bumper cases en battery cases. Werk je bijvoorbeeld in de bouw? Dan kan een hoesje met speciale valbescherming wat voor jou zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *